HER HASTANEYE LAZIM

Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Murat Kaan Atalay, hem tecrübesi hem de hastalara gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı halk tarafından takdir ediliyor.

Ortopedi Mütehassısı Dr. Atalay, polikliniğin en yoğun olduğu saatlerde bile hastalara yumuşak bir üslupla hitap ediyor ve dolayısıyla hastaların kendilerini daha iyi ifade etmelerini sağlıyor. Hastaların yanı sıra hastane yönetimi tarafından da oldukça sevilen, sayılan Dr. Atalay’ın bütün doktorlara örnek olmasını isteyen hastalar, “Artık vatandaşı azarlama dönemindeki gibi doktorlarla pek karşılamazsak da Murat Kaan Atalay gibi hastasına yoğun ilgi gösteren, sabırla dinleyen ve bir kardeş gibi, evlat gibi davranan doktor gibisini bulmak da zor. Bazı doktorlara derdimizi anlatmakta güçlük çekerken doktor Atalay’ın yanında kendimizi rahat hissettiğimiz için sorunlarımızı daha rahat bir şekilde aktarabiliyoruz ve haliyle daha isabetli tedavi olabiliyoruz” dediler.

ÖZEL HASTANE DOKTORU GİBİ

Dr. Murat Atalay’ın hastalarından İbrahim Halil Aktürk ise, bir süre önce evde düşerek kalçasını kırdığını belirterek şunları söyledi: “Beni acilen Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne getirdiler. Ancak burada ameliyat olup olmama konusunda açıkçası karar veremiyorduk. Fakat Dr. Murat Bey’le karşılaştıktan sonra iyi bir intiba edindim ve burada ameliyat olmaya karar verdim. İyi ki Şanlıurfa dışına gitmemiş ve Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde ameliyat olmuşum. Murat Hocam, bize özel hastanedeymişiz gibi davrandı. Devlet hastanesinde görev yapan bir doktorun hastalarına bu kadar güler yüzlü, şefkatli davranması ancak bu kadar olabilir. Sadece hastanede değil tabii, taburcu olduktan sonra da kendisini aradığımızda davranışı aynı şekilde sürdü ve iyileşme sürecimize önemli katkısı oldu. Dr. Murat Kaan Atalay’ın bütün doktorlarımıza örnek olmasını diliyoruz. Allah ondan razı olsun.”