Tipioğlu’dan Şanlıurfa Gazeteciler Birliğine ziyaret

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Şanlıurfa Gazeteciler Birliğini ziyaret ederek ŞTB Başkanı ve Gap gündemi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü  Veysel Polat ve eski GGF Başkanı Mehmet Talat Akay, Yeni Urfa Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şahban Kılıç, Edessa Tv Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Özer, İlke Haber Ajansı Şanlıurfa Temsilcisi Osman Gülebak, Doğruhaber Şanlıurfa Temsilcisi Mehmet Demir, Hakikat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Müslüm Abacı , gazeteci İshak Polat ile bir araya geldi.

Ziyaret toplantısında Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşların huzur ve güveni için mesai mevhumu tanımadan görevlerinin başında olduklarını belirten Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ; Polis vatandaşına hizmet için ve vatandaşın huzurunu temin etmek için  vardır bundan dolayı da bütün arkadaşlarımız fedakârca bu amaç için çalışmaktadır. Polisimiz bu güne kadar vatandaşın huzurunu kaçıracak, güvenliğini tehlikeye düşürecek her türlü suç ve suçluya karşı fedakârca mücadele etmiş bundan sonra da bu mücadelesini arttırarak devam ettirecek ve suçlulara asla göz açtırmayacaktır. ” dedi. Tipioğlu sözlerine devamla Şanlıurfa’nın alınan tedbirler ve vatandaşın sağduyusu ile Türkiye’nin en huzurlu şehirlerden birisi olduğunu belirterek kendilerine verdikleri destek ve duydukları güvenden ötürü tüm Şanlıurfalılara teşekkür etti.

Suç ve suçlulara karşı mücadelede basının önemine vurgu yapan Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu; kamuoyunun aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinin yanı sıra suçla mücadelede basın bizim için önemli bir unsurdur. Basın kuruluşlarımızın gerek olumlu eleştiri, gerek öneri, ve vatandaşlarımızla aramızda köprü olma gibi desteklerinin artarak devam edeceğine inancımız tamdır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ise, vatandaşların huzuru ve güvenliği  için 24 saat fedakârca görev yapan polis, asker tüm güvenlik güçlerinin yanında olduklarını ifade ederek; bu milletin içinden gelen ve sadece millet için çalışan gücünü ve emirlerini milletten alan güvenlik güçlerimiz, polisimiz geleceğimizin en büyük teminatıdır.” Diyerek çalışmalarından doyalı Veysel Tipioğlu’nun şahsında tüm Emniyet Personeline teşekkür etti.

Yaklaşık bir saat süren ziyaret toplantısında çeşitli konular ele alınarak karşılıklı görüş alışıverişinde bulunuldu.