GAZETECİLERDEN DİCLE EPSAŞ’A ZİYARET

Dicle EPSAŞ Genel Müdürü Avni Doğan Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç ile Gap Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Cebrail Elmas’ı sıcak bir şekilde karşıladı.

Samimi bir ortamda geçen görüşme sırasında Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç “Şanlıurfa’da görev yapan gazeteciler olarak kamu kurumlarıyla, özel şirketler ve sivil toplum kuruluşlarımız ile her zaman sıcak ilişkiler içerisinde olduk. Tabii ki halkımızı bilgilendirmek konusunda da görevimizi yaptık. Sizler gibi bizimde görevimiz halka hizmet etmek. Bu doğrultuda çalışmalarınızda ve hizmetlerinizde başarılar diliyorum. Dedi.

Dicle EPSAŞ Genel Müdürlüğünün Şanlıurfa’da olmasının önemli olduğunu belirten Avni Doğan ise, “Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta özellikle müşteri hizmetlerinin gelişimi amacıyla önemli bir yatırım yapıldı. Sektörün pazar dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerimizi sürdürmeye devam etmekteyiz. Amacımız, hizmet etmektir. Müşteri memnuniyetinde, diğer perakende şirketleri arasında en iyiler arasında yer almaktayız. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz.” diye konuştu.

MEHMET ER