SÜRÜCܒDEN ŞABED’E ZİYARET

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün danışmanlığı görevini yürüten AK Parti 25. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Hamide Sürücü beraberindeki heyet ile birlikte kısa adı (ŞABED) olan Aile Bütünlüğü Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

Sürücü, (ŞABED) dernek başkanı Emine Çakmak ve Yönetim kurulu tarafından kapıda karşılandı.

Hamide Sürücü Derneğe yaptığı ziyarette yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ziyaret sırasında gazetemize açıklamalarda bulunan Sürücü şunları söyledi: “Öncelikle dernek Başkanımız Emine Çakmak Hanımı tebrik ediyorum. Yaptıkları hizmetleri anlattı çok güzel hizmetlerde bulunuyorlar. Ailemizin çekirdeği olan, Ailemizin korunması, Ailede var olan sıkıntıların bir sivil inisiyatif eli ile dışarıya deşifre edilmeden müdahale edilip çözüme kavuşturulması bizim için çok önemli, gerçekten büyük bir ehemmiyet taşımaktadır. Bu anlamda kendisini tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum.

TOPLUMU AYAKTA TUTAN AİLEDİR.

Onun için ben STK çalışmalarında da Ankara’da olduğum süreçte Emine başkanımı takip ediyorum.

ÇALIŞMALARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUM.

Toplumda her noktada emeği olan, her kişiye dokuna bilen bir yapısı var. Bu anlamda başkanımın çok başarı elde edeceğini biliyorum. STK olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın, Cumhurbaşkanlığı sistemi için 16 Nisan’da tüm halkımızdan destek istiyoruz. Geleceğimiz için, çocuklarımız için, sağlıklı ve huzurlu ailelerimiz geleceği için EVET diyoruz. Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Dernek Başkanı Emine Çakmak ise, Yapılan ziyaretten dolayı AK Parti 25. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Hamide Sürücü’ye teşekkür ederek, vekilimize derneğimize yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Dedi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ve dernek başkanı Emine Çakmak’ın günün anısına verdiği plaketle son buldu.

MEHMET ER