Arpak: Herkesi TRT Müzik'e bekliyorum

RÖPORTAJ: MEHMET ER

Yıllardır müzik sektörüne hizmet eden ve yaptığı başarılı çalışmalar ile halkın takdirini kazanan sanatçı Ekrem Arpak ile bir araya gelerek sohbet havasında bir röportaj gerçekleştirdik.
Sorduğumuz birçok soruya içtenliklerle cevaplar veren Arpak, TRT Müzikte yeni başlayan programını, Şanlıurfa'ya gelerek yaptığı temasları, Sanat geçmişini ve daha birçok soruyu biz sorduk Şanlıurfalı başarılı sanatçı Ekrem Arpak cevapladı.

SANAT GEÇMİŞİNİZDEN
BAHS EDERMİSİNİZ?

Profesyonel müziğe kardeşim Mehmet Arpak ile 2013 yılında piyasaya çıkan ilk solo albümümüz " Mevsimsiz Türküler " ile adım attık. Ancak sanatın sadece müzik olmadığı gerçeğinden bakarsak aynı zamanda yazar ve oyuncuyum.

ŞİMDİLARDE TRT MÜZİKTE YENİ BİR PROGRAMA
BAŞLADINIZ
BUNUN HAKKINDA
BİLGİ VERİRMİSİNİZ?

Evet, Ülkemizin en önemli müzik kanalı olan TRT Müzikte Saz ile Söz ile adı ile bir program yapmanın gururu ve sevinci içindeyim. Ve bana bu şansı verdiği için tüm TRT Müzik camiasına teşekkür ediyorum. Sinema, edebiyat, televizyon, politika ve müzik sektörülerinin en önemli değerli isimlerini ağırlama onuruna eriştiğim harika bir türkü programı ve inanıyorum ki hemşerilerim gurur duyacaklardır.

ŞANLIURFA'YA GELEREK
ZİYARETLERDE
BULUNDUNUZ BU
ZİYARETLER İLE İLGİLİ
NELER SÖYLEMEK
İSTRSİZNİZ?

Malum Şanlıurfa'mıza yeni valimiz atandılar bu noktada hem kendilerine hoş geldiniz demek hem bu toprağın evladı olarak gerek TRT Müzik'te yaptığım program gerek gelecek projelerimizi bilgilerine sunup değerli fikirlerini aldık. Ki beni en çok mutlu eden Sn. Valimizin sanata, sanatçıya olan duyarlılığı ve memleketime enerjisi, güler yüzü ile şimdiden çok şey kattığını ve Şanlıurfa'mızın onun öncülüğünde çok daha başarılı projelere ev sahipliği yapacağını görmek oldu. İlaveten yaz aylarında bölgede vereceğimiz bir dizi konserin görüşmeleri için buradayım.

SON OLARAK SEVENLERİNİZE NE GİBİ MESAJLAR VERMEK
İSTERSİNİZ?

Hepsini çok seviyor TRT müzik ekranlarına bekliyorum. Diyerek sözlerini sonlandırdı. HABER MERKEZİ