DİRİLİŞ CAFE HİZMETE GİRDİ

Diriliş Cafe Şanlıurfa TOKİ Batıkent Mahallesinde çok sayıda davetlinin katıldığı törenle hizmete girdi.

Yoğun katılımla gerçekleşen açılış törenine Evren Sanayi Kooperatifi Başkanı Mustafa Arslan, Şanlıurfa Muhtarlar Dernek Başkanı ve Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarı İbrahim Halil Haktankaçmaz STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Diriliş Cafe ve Restaurant açılışı öncesinde kuran kerim tilaveti okundu ve kurban kesildi.

Diriliş Cafenin İşletmecisi Şanlıurfalı iş adamı Hakim Karadaş açılan iş yeri ile ilgili Yeniurfa Gazetesine yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Urfa gençleri ve aileler için böyle güzel bir yer, mekan açtık. Aileler ve Gençlerimiz her şeyin en iyisine layıklar. Bu bölgede böyle bir yerin eksikliği vardı. Özellikle yaz ayları Şanlıurfa’da çok sıcak geçtiği için ailelerin böyle güzel yerlere ihtiyacı var. Memleketimize, Şanlıurfa’mıza hayırlı uğurlu olsun. Dedi.

Evren Sanayi Kooperatifi Başkanı Mustafa Arslan’da açılış sonrasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: Diriliş Cafe ve Restaurant Şanlıurfamıza hayırlı olsun. Bu Cafenin evren sanayi ve TOKİ Batıkent Mahallesinde olması buralara ayrı bir renk katmıştır. Gerek burada yaşayan insanlarımıza ve bu cafeyi açan kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun.

MEHMET ER