Şanlıurfa’lı gençler, Özköse ile bir araya geldi

Proje kapsamında saat 14.00’ da Karaköprü Gençlik Merkezi Kitap Okuma Halkasında yer alan üye gençler Cennete Otostop ve Seyyah isimli kitapların kritiklerini, kitapların yazarı olan Adem Özköse ile birlikte Karaköprü Gençlik Merkezi Hass Odasında birlikte yaptılar.

Daha sonra projenin devamı olan Gençlerle Hasbıhal-Alem-i İslam Sohbetleri kapsamında saat 19.00’ da Şair Nabi Kültür Merkezi Konferans Salonunda program gerçekleştirildi. Alem-i İslam Sohbetleri programında yazar Adem Özköse gençlerle bir araya geldi. İlgi ve katılımın yoğun olduğu gecede Adem Özköse bilgi, deneyim ve seyahatlerinde görüp yaşadıkları olayları gençlere aktararak okumalarını, hayal kurmalarını, hayatı önemsemelerini, bu dünyadaki yaşantının öteki dünyayı şekillendireceğini, bu bilinç ve sorumluluk içerisinde hareket etmeleri tavsiyelerinde bulundu.

Gençliğin Önemi

Gerçekleştirilen programda konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, gençliğe önem verdiklerini ve bu gençliğin geleceğimizi oluşturduğunu söyledi.

Geleceğin temellerini gençlerin oluşturduğunu aktaran Müdür Keşküş, “Gençlerimiz bizim sadece çocuklarımız değil ayrıca geleceğimiz. Geleceğimizin temelini bizler onlarla atıyoruz. Bu temeli de sağlam oluşturmamız için bu tür sohbetlere örneklere nasihatlere ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.