Urfaspor haftalar sonra galip!

13. Haftanın son karşılaşması Şanlıurfa Gap Arena Stadyumunda oynanandı. TFF1. Ligde haftalardır galibiyete hasret kalan sarı yeşilli temsilcimiz Altınordu karşısında maçın başından sonuna kadar üstün bir futbol sahaya yansıttı. Şanlıurfaspor’un sahasında oynadığı karşılaşmayı bin 500 sarı yeşilli taraftar takip etti. Oynanan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Murat Özcan yönetti. Özcan’ın yardımcılıklarını Mehmet Yıldırım ve Mehmet Kapluhan yaptı. Maçın 4. hakemi ise Serhad Ürkmez oldu.

8 HAFTA SONRA GELEN GALİBİYET

Şanlıurfaspor son olarak ligin 5. Haftasında Bandırmaspor karşısında 1-0 galip gelmişti. Şanlıurfaspor geçen hafta oynanan Güneydoğu derbisine altyapı Sorumlusu İhsan Karabulut sahaya çıkmış ve 2-0 skorla Gaziantep’ten yenilgi ile memleketine dönmüştü. Şanlıurfaspor, kötü gidişattan uzun bir süredir kurtulamıyor.

YENİ HOCA KEMAL KILIÇ TAKIMIN BAŞINDA

Ligin 11. Haftasında Gap Arena Stadyumunda oynadığı Denizlispor karşılaşmasında 0-1 yenilmesinin ardından teknik direktör Ünal Karaman karşılaşma sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada görevinden istifa etmişti. Ünal Karaman’ın Şanlıurfaspor’dan istifa etmesinin ardından takımın başına Altyapı Sorumlusu İhsan Karabulut geçici olarak getiren yönetim kurulu hafta içersinde yeni teknik direktör Kemal Kılıç ile anlaşmış ve Şanlıurfaspor, Altınordu karşısında yeni hoca ile sahaya çıktı.

MEHMET ER