2 Aralık 2016’da Vizyona Giren Filmler

Aralık ayının ilk haftasında 6 yeni film vizyona girdi. Bu hafta yine fantastik, dram, komedi gibi çeşitli türlerdeki yepyeni filmler sinema severleri bekliyor. Hangi filmi izleyeceğinize karar vermekte zorlanıyor musunuz? O halde sizi, 2 Aralık 2016 vizyon filmleri listemizle baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler.

Müttefik/Allied

İkinci Dünya Savaşı'nın sürdüğü yıllarda orduda görev alan Amerikalı Max Vatan, 1942 yılında bir görev için Kuzey Afrika'ya gittiğinde Marianne Beausejour adında Fransız bir kadınla tanışır. Kısa süre içinde yakınlaşarak birbirlerine aşık olan istihbarat subayı Max Vatan ile direniş savaşçısı Marianne Beausejour'un birbirlerinden sakladıkları çok büyük sırları vardır ve aşkları büyük bir sınavdan geçecektir.

 

Görümce

Ahmet, kendisine aşırı düşkün olan ablası Yeliz ile beraber yaşayan genç ve bekar bir adamdır. Bugüne kadar yaşadığı tüm ilişkiler ablasının kıskançlıkları yüzünden bitmiştir. Bir gün Deniz adında bir kıza aşık olur ve kısa bir süre sonra ona evlenme teklifi eder. Durumun ciddiyetini fark eden ablası Yeliz, ikiliyi ayırmak ve Deniz'i yıldırmak için elinden geleni yapacaktır. Sevdiği kız ile ablası arasında kalan Ahmet'i zor ve komik anlar beklemektedir.

 

Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları/Underworld: Blood Wars

Underworld serisinin beşinci filmi olan Blood Wars'ta Lycan’lar ve Vampirler arasındaki ezeli rekabeti ve her iki türün de tehdidi altında olan Selene'nin başından geçen aksyion dolu olayları izleyeceğiz. Selene, ihanete uğradıktan sonra kendisini hem Lycan'ların hem de Vampirler'in karşısında bulur. David ve babası Thomas'tan başka hiçbir destekçisi kalmamıştır. İki türün arasında yüzyıllardır sürmekte olan savaşı sonlandırmak için büyük bir fedakarlık yapması gerekecektir.

 

Sevdam Gözlerinde Kaldı

Vizyondaki filmlerden bir diğeri olan Sevdam Gözlerinde Kaldı, Türkiye'nin karışık olduğu 1970'lerin sonunda İstanbul Üniversitesi'nde öğrenci olan iki gencin aşkını ele alıyor. Ülkücü hareketin tanınan simalarından biri olan Mahir ile, aynı fakültede birinci sınıf öğrencisi olan Belgin 12 Eylül 1980 ihtilalinin ardından birbirlerinden kopar. Şeyh Edebali'nin dergahına sığınan Mahir, burada Zafer adında biriyle tanışır.

 

Babamın Kanatları

İbrahim, vücudundaki kötü huylu bir tümör yüzünden kısa bir ömrü kaldığını öğrenen bir inşaat işçisidir. Kendisi gibi işçi olan yeğeni Yusufla aynı şantiyede çalışmaktadır. İbrahim için hayattaki en önemli varlığı ailesidir. Yusuf ise yükselme hırsıyla dolu bir gençtir ve bu yüzden amcasını anlayamamaktadır. İbrahim içinde bulunduğu durumu ve ailesine nasıl bir gelecek bırakacağını sorgulamaya başlar.

 

Kahraman Ördek/ Quackerz

Ördeklerin yaşadığı, cenneti andıran yemyeşil bir adaya günün birinde yeşil başlı bir yaban ördeği sürüsü iniş yapar. Farklı türdeki bu iki ördek sürüsü pek iyi geçinemez ve aralarında anlaşmazlıklar çıkar. Ancak, kötü kalpli bir cadı, adayı tehdit etmeye başlayınca iki ördek sürüsü işbirliği yaparak güçlerini birleştirmeye karar verirler.