Atletizmde bir başarıda Göbeklitepe Spor Kulübü’nden

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahalarının yanında Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yarışma iki gün sürdü. Bölgesel Kros Ligi’nde iki etap sonunda ilk dört sırayı alan takımlar, Aralık ayında Gaziantep’teki Türkiye Bölgesel Kros Ligi Finali’ne gitmeye hak kazandı.

Göbeklitepe Spor Kulübü antrenörlerinden Ömer Canbek alınan başarılı sonuçtan dolayı sporcularına teşekkür ederek, Gerçek performansınızın bu olmadığını, “Hep Daha İleri" felsefesiyle bir sonraki müsabakalarda daha iyisini yapacaklarına olan inancım eksilmedi, eksilmeyecektir. Bu felsefe ve bu inançla daha iyi bir başarı sağlamak için değerli Hocalarınızın talimatlarına uyarak daha çok çalışarak kendinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz. Dedi.

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun düzenlediği Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi’ne bu yıl 597 takımdan 2 bin 361 atlet kaydoldu. Geçen yıla göre atlet sayısının bin 53 kişi artış gösterdiği 2016’da en yüksek katılım 888 kişiyle Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden geldi. 2015’te 299 atletle Bölgesel Lig’e katılan Güneydoğu’daki artış üç katına yaklaştı.

MEHMET ER