Okutan çifti son yolculuğuna uğurlandı

Önceki gün sabah saatlerinde Mersin'e gitmek üzere eşi Nuriye Okutan ile birlikte özel aracıyla yola çıkan Okutan'ın kullandığı 63 YU 555 plakalı otomobil, Gaziantep-Adana Otoyolu Narlı kavşağında arkadan gelmekte olan ve plakası henüz belirlenemeyen bir TIR'ın çarpması sonucu bariyerlere doğru savruldu.

Trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Urfa için Hizmet gazetesi sahibi Ömer Okutan (80) ve eşi Nuriye Okutan (69) çiftinin cenazeleri Harran Kapı camisinde kılınan cenaze namazının ardından Harran kapı aile mezarlığında, 12 yıl önce vefat eden oğulları Önder Okutan’ın yanında toprağa verildi.

Okutan ailesi, taziyeleri bugün (30 Haziran 2016) Sırrın Karşıyaka'da bulunan Abdurrahman Yavuzlar Taziye Evinde kabul etmeye başlayacak.

57 yıl önce İsa Okutan oğulları Nuri ve Ömer Okutan'ı yanına alarak Hizmet gazetesini kurdu. Rahmetli İsa Okutan vefat ettikten sonra Ömer Okutan baba mesleğini yıllarca sürdürdü.

Şanlıurfa’nın en eski matbaacısı Kurtuluş Matbaası ve Hizmet Gazetesinin sahibi olan Okutan, Sürekli Basın kartı sahibi olan Ömer Okutan, Şanlıurfa'nın en eski gazetecisiydi.

Yeniurfa Gazetesi yazı ailesi olarak hayatını kaybeden Okutan çiftçine Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

MEHMET ER