Urfaspor'un yeni hocası Şimşek mi?

Cumartesi günü yapılan kongrede seçimi kazanan İsmail Bağıban ve yönetim kurulu üyeleri yeni başlayacak olan sezon öncesinde ilk olarak teknik direktör konusunu çözüme kavuşturmak için çalışmalara hız verdiler.
PTT 1'inci Lig'de geçen sezon ikinci yarı öncesi yenilediği kadrosuyla kümede kalma mücadelesi veren Karşıyaka ile 8 maçta 1 galibiyet alarak son sırada kalan Karşıyaka'nın teknik direktörlüğü görevini sezon sonunu beklemeden bırakmıştı.
Yeni sezon çalışmalarına devam eden sarı yeşilli yönetim ilk olarak hoca konusunu bitirdikten sonra futbolcular ile görüşmelere başlayacak.
PTT 1. Lig'de önümüzdeki sezona iyi bir ekip oluşturmak isteyen Şanlıurfaspor Yönetimi, takımı hedefe ulaştırabilecek teknik direktör için arayışlarını sürdürüyor. Urfaspor Transfer Komitesi Erhan Altın'la da görüşme halinde olduğu iddia edildi. Bunlar arasında yer alan Karşıyakaspor'un eski hocası Yusuf Şimşek, Şanlıurfaspor'a daha yakın gibi görünüyor.
Yeni hoca bu hafta açıklanabilir
Bu arada Şanlıurfaspor'da yeni teknik direktörün bu hafta içinde açıklanabileceği belirtiliyor. Kongrede Fahri Başkanlığa getirilen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci iyi bir hoca transfer etmek istediği ve takımı hedefe ulaştırabilecek teknik adamla anlaşma sağlanacağı ve bu ismin de Yusuf Şimşek olduğu iddia ediliyor.

MEHMET ER