TİYATRO GÖSTERİSİ İLGİ GÖRDÜ

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan Etkinlikleri kapsamında organize edilen orta oyun gösterisi Karaköprü’de tiyatro severlerle buluştu. Tiyatro severler tarafından tam not alan orta oyun büyük alkış aldı.

Amfi meydanında sahnelenen tiyatro gösterisine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve çok sayıda Karaköprülü tiyatro sever izledi.

Tiyatro etkinliğinde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Karaköprü Belediyesi olarak Ramazan ayını dolu dolu geçirmeye devam ediyoruz. Bugünde vatandaşlarımız için orta oyun tiyatro gösterisi düzenledik. Vatandaşlarımız vakitlerini dolu dolu geçiriyorlar. Çocuklarımız gönüllerince eğleniyor. Karaköprü belediyesi olarak bu tür aktivitelerimiz devam edecek. Çarşamba günü de yine amfi meydanımızda bu kez Karaköprü Belediyesi Türk Halk Müziği korusu konser verecek. Tüm vatandaşlarımızı Türk Halk Müziği konserimize bekliyoruz" dedi.

Tiyatronun sonunda Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Mahmutoğlu, Sanat yönetmeni Hasan Ocakoğlu’na ve tiyatro ekibine çeşitli hediyeler takdim etti.