Hastanelerin kapanmasına bir tepkide spot pazarından

Şanlıurfa Spotcular Derneği Başkan Vekili Ömer Yılmaz ve spotcular pazarı esnası dün öğle saatlerinde Beykapısında bulunan spotcular pazarında bir basın açıklaması düzenlediler.
Şanlıurfa'da SGK'nın sözleşmesini yenilememesiyle özel hastanelerin kapatılmasına tepki gösteren esnaf, Eğer bir suçlu varsa o cezalandırılsın. Ama makinalara ve cihazlara ceza vermenin bir anlamı yok. Diyerek tepkilerini dile getirdiler.
Şanlıurfa Spotcular Derneği Başkan Vekili Ömer Yılmaz yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: "Şanlıurfa'da bulunan Hastaneler ve Tıp merkezlerinin kapanması esnafımızı da etkiledi. Bizim spot pazarının hemen yanında olan Edessa Hastanesine masala gelen hastalar spot pazarına da uğruyor alışveriş yapıyorlardı. Ben özellikle Şanlıurfa'da bulunan STK temsilcilerine seslenmek istiyorum Eğer görevinizi yapamıyorsanız istifa edin. Hangi STK başkanı çıkıp basına bir açıklama yapıyor. Hastanelerin neden kapandığını sorguluyor. Eğer bir suçlu varsa o cezalandırılsın. Ama makinalara ve cihazlara ceza vermenin bir anlamı yok. Bu memleket bu kadar sahipsiz olmamalı hastanelerin kapanmasını gündeme getirmeliyiz. Herkes üzerine düşen görevi yapması lazım. Biz spotcular pazarı esnafı olarak elimizden geldiği kadar sesimizi duyurmaya çalışıyoruz ve çalışacağız. " diyerek sözlerini sonlandırdı.
MEHMET ER