Yeniurfa’dan Diriliş Başkanlarına ziyaret

Kurulmasından bu yana yaptığı çalışmalar ile halkın takdirini kazanan Diriliş Başkanları Şanlıurfa Şube Başkanı Sertaç Erdem, İl Başkan Yardımcısı Serkan Ataç, Haliliye ilçe başkanı Abdülhamit Çiftçi ve Mehmet Emin Aktar ile bir süre sohbet eden Er ve beraberindekiler derneğin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdem, Dernek olarak Türkiye’nin birçok ilinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Ülkenin sivil bir Anayasaya kavuşması için de Anayasa değişikliğine tam destek verilmesi gerekir. Yeniurfa Gazetesine ve Mehmet Er kardeşimize İlgi alakalarından ve ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gazeteci Mehmet Er’de ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: "Diriliş Başkanları Şanlıurfa Şube Başkanlığı çok kısa bir süre önce kurulmasına rağmen yaptığı başarılı çalışmalar ile her zaman gündemde olan bir dernek olması münasebeti ile buğun kendilerini ziyaret ettik. Sertaç Erdem Başkanım, ilçe Başkanları ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Halkımızın nasıl bir anayasa istediği konusunda kendi düşüncelerini ifade edebileceği güzel ve örnek bir çalışmaya imza atmışlar. Yapılan bu başarılı çalışmadan dolayı Diriliş Başkanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek Şube Başkanı Sertaç Erdem, Diriliş Başkanları Derneği Genel Merkezi tarafından hazırlanan ‘Benim Anayasam’ adını taşıyan kitabı Yeniurfa Gazetesinden Mehmet Er’e hediye etmesiyle ziyaret sona erdi.

RAMAZAN GÜLER