Basın ile gençler halı sahada buluştu

Dün akşam oynanan karşılaşmada basın mensupları ile tedavileri tamamlanmış gençler arasında düzenlenen karşılaşma kıyasıya mücadele yanında bol gollü geçti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan basın mensupları bir ara skoru 7-3’e getirmesine rağmen gençlerin üst, üste attığı gollerle karşılaşma 7-7 sona erdi.

Karşılaşmaya Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü yetkilileri, Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik, Kent Konseyi eski başkanı Sabri Dişli ve çok sayıda davetli katıldı.

Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik, karşılaşma sonunda her iki takım oyuncularına pasta ve kola ikramında bulundu. Ayrıca gazeteciler takım kaptanı Ahmet Can’a ve karşı takım kaptanlarına teşekkür belgesi verdi.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında, “Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı’na bağlı hizmet veren Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün SODES kapsamında Eylül ayından itibaren sürdürdüğü “mutlu gençler umutlu yarınlar” projesi kapsamında yapılan futbol kursunda Eyvan Derneği’nde tedavilerini tamamlayan arkadaşlarımızdan oluşan futbol takımı Şanlıurfa’mızda STK, kamu kurum ve kuruluşlarla dostluk maçlarına devam ediyor. Gençler, ‘biz iyileştik bizim gibi olan herkes iyileşebilir’ mesajı vermek için en son 17 Mayıs’ta Şanlıurfa ilimizdeki yerel basın ile bir dostluk maçı yaptılar. Gençlerimizin diğer akranlarına örnek olabilmeleri amacıyla yapılan bu projeden dolayı, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcımız Uğurhan Kuş Bey’e, denetimli serbestlik müdürlüğü yetkililerine ve çalışanlarına, Eyvan Derneği yetkililerine ve çalışanlarına, kurs antrenörüne katkısı bulunan herkese teşekkürler” denildi.

MEHMET ER