Atletizm yol yarışması yapıldı

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa Atletizm İl Temsilcisi Murat Tokucu açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Bizlere desteklerini esirgemeyen Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür v. Hakan KEŞKÜŞ, Spor Şube müdürü Murat ÖNEN, Nurullah SÜZEN 'e ve bizlere sponsor olan Şanlıurfa Belediyesi ve Güneydoğu Yükseliş Koleji ne ve müsabakaya katılan bütün sporcularımıza, hakemlerimize ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Müsabakanın centilmenlik ve fair play çerçevesinde geçmesi bizleri çok sevindirdi. İnşallah sporcularımızın bu başarına devam ederek Şanlıurfa'yı en iyi şekilde temsil ederler." Dedi.
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür v. Hakan KEŞKÜŞ'de yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Öncelikle müsabakaya katılan bütün sporcularımıza, hakemlerimize ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Müsabakanın centilmenlik ve fair play çerçevesinde geçmesi bizleri çok sevindirdi. İnşallah sporcularımızın bu başarısının devam etmesini temenni ediyorum. Dedi.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle yapılan 3 km. bayanlar ve 5 km. erkekler atletizm yol yarışmasında dereceye girenler şunlar:
3 KM KIZLAR
1 - ZEYNEP GÖLELİ
2 - NESİBE YILDIZ
3 - CAHİDE DOĞAN
5 KM ERKEKLER
1 - YUSUF ÜZEN
2 - MAZLUM DAYANIR
3 - İBRAHİM ÇİÇEK

MEHMET ER