Ünlü sanatçıdan gazetemize ziyaret

Şanlıurfa'nın yetiştirmiş olduğu önemli seslerden biri olan Ali Kızılateş, Şanlıurfa'da birçok mekanda sahneye çıktıktan sonra artık İstanbul'da Şanlıurfa'yı en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Siverek doğumlu olan sanatçı uzun yıllar Şanlıurfa'da çeşitli Mekanlarda sahne aldıktan sonra İstanbul'da elit mekânlarda sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.
Halen birçok ulusal kanalda programlara çıkmaya devam eden Kızılateş, farklı sesi ve beyefendi kişiliğiyle de hayranlarının takdirini kazanmaya devam ediyor.
Dün akşam Gaziantep Olay Tv'de yayınlanan Seydi Vakkas Shov'a konuk olan Şanlıurfalı sanatçı program öncesi Şanlıurfa'ya gelerek Yeniurfa Gazetesini ziyaret etti. Gazetemiz Genel Koordinatörü Mehmet Canbek ile bir süre sohbet eden Ali Kızılateş çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Yapılan ziyaret ve çalışmaları ile ilgili muhabirimize yaptığı açıklamada şunları söyledi: " Ben Şanlıurfa'yı ve hemşerilerimi çok seven biriyim. Şimdiye kadar Şanlıurfa'da sanatseverler ile buluştum. Artık İstanbul'da sahne alıyorum. Şanlıurfa'ya sık, sık ziyaretler yapıyorum. Ben hiçbir zaman Urfa'dan kopmam, Tüm Şanlıurfalı hemşerilerimi İstanbul'da sahne aldığım mekanlara davet ediyorum. Amacımız Urfa'mızı en iyi şekilde temsil etmek; bu alanda eğer bir katkımız oluyorsa ne bize..Yeniurfa Gazetesine ve Genel Koordinatörünüz Mehmet Canbek başarılar diliyorum" dedi. MEHMET ER