Diriliş Başkanlarından “Miraç Kandili özel” programı

2015 yılında kurulmasına rağmen toplum adına yaptığı birçok etkinlik ve organizasyon ile adından söz ettiren, Diriliş Başkanları bu kez de Miraç Kandili münasebeti ile güzel bir geceye daha imza attı.

 Haliliye ilçe başkanlığı tarafından organize edilen geceye Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, Haliliye Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Diriliş başkanları Şanlıurfa il başkanı Sertaç Erdem, Diriliş Başkanları Haliliye ilçe başkanı Abdulhamit Çiftçi, Diriliş Başkanları ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şanlıurfa İl Vaizi Mehmet Vahbi Toktay tarafından okunan Kuran Karisinden sonra İl Müftüsü İhsan Açık Miraç’ın önemini belirten bir konuşma yaptı.

Diriliş Başkanları Haliliye ilçe başkanı Abdulhamit Çiftçi yapılan gece ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Biz devlet ve millet sevgisini düstur edinmiş Diriliş Başkanları olarak bu ve buna benzer mübarek gecelerde, diğer milli ve dini günlerde bu tür programlar yaparak halkın bu tür konularda daha geniş bilgi sahibi olmalarını sağlamak için her türlü çabayı göstermeye hazırız.

Nasıl ki bir martı rüzgârın şiddeti ne olursa olsun sevdiği denizden vazgeçmiyorsa; bizim de bu vatanın, bu dinin ve bu memleketin sevgisinden vazgeçmemiz mümkün değildir.

Biz, ümmet olarak bu ve benzeri manevi gecelerde dua etmenin de ehemmiyetinin farkındayız. Gerekirse asıma nesil, yeni nesile yol ve geçmişimizin neferi olmaya hazırız.

Desteklerinden dolayı büyükşehir belediyemize, il müftülüğümüze bu kuruluların nezdinde emeği geçen herkese teşekkür eder tekrardan Miraç Kandilinizi tebrik eder, İslam âlemine hayırlara vesile olmasını dilerim.” Dedi.