Karaköprü kültür sarayı yükseliyor

HABER MERKEZİ

Kültür Sarayında ki çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Baydilli, Kültür Merkezi ile Şanlıurfa'nın büyük bir eksikliği giderileceğini söyledi.
Daha yaşanabilir bir Karaköprü yaratmak ve örnek projelerle ilçe halkının hayatını kolaylaştırıcı hizmetler üretmek isteyen Karaköprü Belediyesi Kültür Sarayı projesini hayata geçirdi. İlçenin Akbayır ve Doğukent mahalleleri arasında bulunan 9 bin m2'lik alana inşa edilecek olan kültür sarayında çalışmalar son sürat devam ediyor. Kültür sarayı inşaatını yerinde inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Başkan Baydilli, "Kültür sarayı Şanlıurfa'mız için önemli bir projedir"
Kültür sarayı inşaatının yüzde 20 seviyelerinde olduğunu ifade eden Başkan Baydilli, "Yaklaşık 3 ay önce temelini attığımız kültür sarayımızda çalışmalar son sürat devam ediyor. Bugün çalışmaları yerinde görerek çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Kültür sarayımız 9 bin m2 kapalı alana sahip… İçerisinde; düğün salonu, seminer salonu, fuaye alanı, meclis salonu, kapalı ve açık otopark ile atölyeler ve bir çok sosyal donatılar bulunuyor. Kültür sarayı bizim için çok önemli burası tamamlandığında Karaköprülü ve Şanlıurfalı vatandaşlarımızın boş zamanlarını burada değerlendirecek. Kültür Sarayı inşaatımız şuanda yüzde 20 seviyelerinde, inşallah en kısa sürede kültür sarayımızı bitirir Şanlıurfa'mızın hizmetine sunarız" dedi.