Sur ve Cizre'ye Urfa'dan yardım

Paşabağı Mahallesi'ndeki bir depodan yüklenen malzemeler, Suriye, Diyarbakır'ın Sur ilçesi ve Şırnak'ın Cizre'sine gönderildi. Kampanya kapsamında toplanan gıda, giysi, bebek bezi, mama, ısıtıcılar tırlara yüklendi. İnsani Yardım Platform Başkanı Osman Gerem, iç savaştan dolayı mağdur olan Suriye'deki ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Gerem, 2 TIR yardım malzemesini de terör olayları nedeniyle mağdur olan Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki ailelere ve Cizre'deki halka gönderdiklerini ifade etti.
Gerem, şöyle konuştu:"Hayır işinde bir aradayız. Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi yetkililerine, destekte bulunan sivil toplum kuruluşlarına canı gönülden teşekkür ediyorum."

'ÇALIŞMALARI CANI GÖN

Şanlıurfa Valisi Ufuk Akıl, ise Suriye ve terör mağduru ailelere yardımlarının devam edeceğini söyledi."Bu tür çalışmaları canı gönülden destekliyoruz.
Bugünde 4 tırımızı Suriye ve ilçelere gönderiyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." 2 tır insani yardım malzemesi Suriye'ye 2 TIR ise Diyarbakır ve Şırnak'a uğurlandı.
RAMAZAN GÜLER