Eyyübiye Belediyesi ampute futbol takımında hedef zirve

Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Engelliler Spor kulübü başkanı Serdar YILDIRIM şöyle konuştu: “22. Kasım’da ligin 3.haftasına çıkacağız geçen hafta kendi evimizde Başakşehir Ampute Futbol takımını yenerek takım moral buldu bu moral ile bu hafta kendi evimizde oynayacağımız maçı alarak puan cetvelinde zirveye konmak istiyoruz.

            Eyyübiye Belediye Başkanımız Sayın Mehmet EKİNCİ gecen sene ilk kurulmamıza rağmen takımımızı destekleyerek takım bu gün bu seviyeye geldi. Bizlerde Sayın Belediye Başkanımızı mahcup etmemek için tüm göçümüzle çalışıyoruz. 2015-2016 Ampute futbol sezonunda da takımımızı sahipsiz bırakmayan Sayın Ekinciye sonsuz teşekkür ediyoruz. Eyyübiye Belediyesi gibi güzide bir kurumun ismini logosunu taşımak bizleri gururlandırıyor. İnşallah sezon sonunda süper lige çıkarak şampiyonluğu başta Sayın Belediye Başkanımız Mehmet EKİNCİ’YE, Şanlıurfa'ya,Eyyübiye Belediyesine ve Tüm halkımıza armağan ederiz.

            22. Kasım pazar günü 11,30 da Gap Arena sentetik sahada oynanacak olan Eyyübiye Belediyesi Ampute futbol takımı ile Samsun Ampute futbol takımı maçına tüm sporsever halkımızı desteğe bekliyoruz.

             İlimizi 1. ligde temsil eden takımımızı taraftarlarımız yalnız bırakmasınlar çok zevkli ve heyecanlı geçecek olan futbol maçımızın girişleri ücretsiz olacaktır.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Eyyübiye Belediyesi Ampute futbol takımı önümüzdeki hafta Adana deplasmanına gidecek.