Mehmet Akif İnan’da sağlık skandalı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Birecik-Şanlıurfa karayolunun 23’üncü kilometresinde geçirdiği trafik kazası sonucu Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Hastanede tedavisi devam eden Fakıbaba iddiaya göre hastanede enfeksiyon kapmış ve ateşi çok yüksek düzeyde (39-40) seviyesinde seyir ettiği belirtiliyor.

HASTANE TEMİZLİK SKANDALI İLE GÜNDEME GELMİŞTİ!

Bundan birkaç gün önce Yeniurfa Gazetesinin manşetten verdiği haberde, Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesi temizlik görevini alan şirketin şartnameye göre hareket etmediği sıvı sabun yerine, kalıp sabunların kullanıldığı, tıbbi atık personelinin bile eldivensiz dolaştığı, yönünde birçok iddia ve hastanede yaşanan temizlik skandalı ile gündeme gelmişti.

ZİYARETÇİ YASAK OLMASINA RAĞMEN ENFEKSİYON KAPTI.

Birecik ilçesinde seçim çalışması yapan Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da bulunduğu konvoyda Şanlıurfa’ya dönüş yolunda zincirleme kaza meydana gelmesi sonucu hastanede tedavi altına alınan Fakıbaba’ya ziyaretçi yasağı olmasına rağmen enfeksiyon kaptı.

ALLAH VATANDAŞIN YARDIMCISI OLSUN

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba enfeksiyon kapması ile ilgili düşüncelerini belirten vatandaşlar, Eğer bir Milletvekili hastanede tek kişilik bir odada kalmasına rağmen enfeksiyon kapıyorsa, Allah 3-4 kişilik odalarda kalan vatandaşların yardımcısı olsun. Dediler.

Yaşanan Zincirleme kazada, milletvekili ve 1 Kasım seçimlerinde yeniden aday olan Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da bulunduğu 6 kişi yaralanmıştı.

MEHMET CANBEK