MHP 1 Kasım’da iddialı

Urfa'mız 500-550-bin oya sahip bir merkezi bulunmaktadır, herkesin dilinde dolaşan hatalarımızdan birisi şehir merkezini neden göz ardı ettiniz, biz Hasan Oğul'u partimizden aday oldu. Şu an da ki hedefimiz büyük, tabi rakip partinin de bazı bölgelerde boş bıraktığı alanları biz doldurmaya çalışıyoruz. Şu anda neticede seçmen profili olarak bize yönelen seçmen profilini oluşturduk, bu seçmen profilinden ne kadar oy kapabiliriz,  ordaki adayları nasıl oraya dizayn edebiliriz.

insanların yanındaki adaylarımızın karşılığını tespit ettikten sonra bizim hedefimiz şu an daha büyük 1 milletvekili değil 2 milletvekili bazı insanlara garip gelebilir evet biz 45 bin oy aldık, ama biz milletvekilliğini çok az bir farkla kaybettik. Biz şu an da  bizim 45 bin alamayacağımızı düşünen insanlar vardı biz onlarla da görüştük yani onların bize cevabı :Biz sizin bu kadar alacağınızı tahmin etmedik biz tahmin etseydik 2 BİN 3 BİN oyu biz size verirdik diyorlar.

Ama biz kendimizi halka anlatabilirsek yanlışlarımızdan ders çıkarabilirsek kendi içimdeki  özeleştiriyi doğru yapabilirsek Milliyetçi Hareket Parti'sinin çok iyi bir oy alacağına inanıyoruz.” Dedi.