Bağımsız Aday Toru, milletvekilliği adaylığından çekildi

1 Kasımda yapılacak olan genel seçimler öncesi AK Parti'den Milletvekili aday adayı olan ve ancak aday gösterilmediği için bağımsız milletvekili adayı olan iş adamı İbrahim Toru, bağımsız milletvekili adaylığından çekildiğini açıkladı.
Toru, tekrar AK Parti'ye katılarak destek vereceğini kaydetti.Bağımsız adaylıktan çekilen İbrahim Toru, "Ben AK Parti'nin bir ferdiyim, 1 Kasım seçimleri Türkiye için çok önemlidir. Şanlıurfa'mız için de çok önemlidir. Akrabalar ve eş dostlarımızla yaptığımız değerlendirme de Bağımsız milletvekili adaylıktan çekildim ve yıllarca hizmet ettiğim ve siyaset yaptığım AK Parti'ye destek amacıyla bağımsız milletvekili adaylıktan çekiliyorum."dedi.AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik, bağımsız milletvekili adayı İbrahim Toru'nun tekrar AK Parti de siyaset yapması ve AK Partiye destek vermesinden dolayı teşekkür etti.
Toru'ya ait bir mekanda düzenlenen programa AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Faruk Çelik, Halil Özcan, Mahmut Kaçar, İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve çok sayıda partili katıldı.
YENİURFA