Çiftçi, TÜMSİAD Şanlıurfa şubesine konuk oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesinin haftalık Yönetim Kurulu toplantısına konuk oldu.
TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi, geçtiğimiz akşam Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat ÇİFTÇİ'i konuk etti. TÜMSİAD üyelerinin soruları yanıtlayan Başkan Nihat ÇİFTÇİ, belediye olarak bugüne kadar yaptıkları çalışmaları, Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonrasını ve nasıl bir Şanlıurfa hayal ettiğini anlattı.
Geçtiğimiz akşam TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesinde gerçekleşen ziyarette, TÜMSİAD üyeleri başkan çiftçiye; beklentilerini, Başkanlık sonrası oluşan ilk beklentileri ve merak ettikleri soruları yönelttiler.
TÜMSİAD İnşaat ve Emlak komitesi başkanı ve müteahhit üyelerin sorularını yanıtlayan Başkan Çiftçi, sorunların çözümünde her zaman vatandaşın yanında olduklarını, saha da birlikte hareket ederek çözüme odaklanılması gerektiğini belirtti.
Başkan Çiftçi, yapılan tüm hizmetlerin bir ekip ruhu içersinde tüm personelle canla başla çalışarak, Şanlıurfa halkına modern ve yaşanılabilir bir kent oluşturmak adına, her saniyenin kıymetli olduğunu belirterek şunları söyledi;
Büyükşehir olmamızla birlikte ve hızla gelişen bir şehir olan Şanlıurfa'mızın, yeni ihtiyaçları ve istekleri planlarımız arasında. Kongre merkezimiz, Fuar alanımız, eğlence alanlarımız, alışveriş merkezlerimiz, sanayi alanımız olması gerektiğini düşünüyor ve birçoğu için çalışmalara dahi başladığımızı belirtmek istiyorum.
TÜMSİAD yönetimiyle bir araya gelmeyi uzun zamandır istiyordum, kısmet bugüneymiş. Arkadaşlarımız soru ve isteklerinden aynı yolda yürüdüğümüzü, aynı şeyleri istediğimizi anladım. TÜMSİAD, üye sayısı ve çalışmaları ile vizyonunda yerini almış büyük sivil toplum kuruluşlarımızdan biridir. Basından takip ettiğim kadarıyla, TÜMSİAD şehrimizde çalışmalarının karşılığını almış, takip edilen bir sivil toplum kuruluşu olmuştur.
Arkadaşlarımızın belediye çalışmalarımız ve beldemizin gelişmesine yönelik, istek ve planlarını değerlendirmek istediğimizi belirttim. Sevdiğimiz insanlarla, dostlarımızla çalışmak bize keyif verir. Zaten TÜMSİAD lı arkadaşlarımızla sık sık görüşüyoruz ve bundan sonrada dostluğumuzun günden güne artacağından hiç kuşkum yok. Bu akşam için ayrıca TÜMSİAD Yönetimine ve üyelerine teşekkür ederim. " dedi.
TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkan Sade "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Av. Nihat Çiftçi'ye bu yoğun çalışmaları arasında vakit ayırıp bizlerle beraber olduğu için kendisine yönetimim ve şahsım adına teşekkür ederiz. Geçtiğimiz günlerde yaşanan üzücü olaydan ötürü de kendisine ve mesai arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz." dedi.
Toplantının ardından TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi ziyaretlerini anasına sayın Çiftçi'ye Başkan Sade tarafından plaket takdim edildi.
YENİURFA