Bahattin Canbeyli Süper Amatör ligi kuraları çekildi

24 Ekim’de başlayacak olan Süper Amatör Lige, Amatör Spor Kulüpleri Şanlıurfa Yönetim kurulunun aldığı kararla, Bundan birkaç ay önce vefat eden eski ASKF Başkanı merhum Bahattin Canbeyli ismi verilecek.

Buğun gerçekleşen kura çekimine Saha Komiserleri Derneği Başkanı Abdullah Canbeyli, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zübeyir Kılıç, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu Genel Sekreteri Mehmet Aktaşoğlu ve Süper Amatör Ligde mücadele edecek takımların temsilcileri katıldılar.

2015-2016 futbol sezonu kura çekimine katılan Saha Komiserleri Derneği Başkanı Abdullah Canbeyli kura çekimi ile ilgili yaptığı konuşmada şunları söyledi: "2015-2016 futbol sezonu kura çekimi için bugün buradayız. Bu kura çekiminin Süper Amatör ligde mücadele edecek olan tüm takımlarımıza hayırlı olsun. İnşallah çekilecek olan bu kura tüm takımlarımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni başlayacak olan sezonda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum." Dedi.

Şanlıurfa Süper Amatör ligi hakkında bilgiler veren Amatör Spor kulüpleri Genel Sekreteri Mehmet Aktaşoğlu, " Süper Amatör lig de toplam 11 takım mücadele edecek. Bu takımlar Akçakalespor, Hilvanspor, Mustafa Kemal Lisesi, Siverek Belediyespor ve Büyükşehir Belediyespor, Güvenspor, Viranşehirspor, Ceylanpınar Belediyespor, D.S.İ Spor, Birecik Belediyespor ve 11 Nisan Spor olacaklar.

Düşecek olan takım sayısı üçtür düşecek. Zorunlu olmadıkça hafta arası maç oynatılmayacak." Dedi.

BAHATTİN CANBEYLİ SÜPER AMATÖR LİGİ 2015-2016 FUTBOL SEZONU KURA ÇEKİMİ İLK HAFTA FİKSTÜRÜ:

Mustafa Kemal Lisesi- D.S.İ Spor

Büyükşehir Belediyespor- Siverek Belediyespor

Güvenspor- Birecik Belediyespor

Viranşehirspor-11 Nisan Spor

Ceylanpınar Belediyespor- Akçakalespor

Hilvanspor- BAY

MEHMET ER