Tuğbay'dan taraftara çağrı

PTT 1. Ligde 3. Haftada Gap Arena Stadyumunda Göztepe'yi konuk edecek olan Şanlıurfaspor'da taraftarların ligin ilk haftasında ki Adanaspor karşılaşmasına beklenen ilgiyi göstermemesi üzerine Şanlıurfa spor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay gazetemize bir açıklama yaparak, bu hafta oynanacak olan Göztepe karşılaşması öncesi taraftarların Passoliglerini alarak bu karşılaşmada sarı yeşilli takımımızı yalnız bırakmamasını istedi.
Tuğbay yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: "Pazar günü yapılacak olan maçta taraftarlarımızla birlikte inşallah verilecek olan destekle bu hafta ligde ilk galibiyetimizi alacağız. Şanlıurfaspor her geçen gün biraz daha iyi oynuyor. Şanlıurfaspor taraftarından isteğim bu haftaki Göztepe karşılaşması öncesi passoliglerini almaları ve stadyuma gelerek şanlı takımımıza destek vermeleridir.
Şanlıurfaspor tüm Urfalıların takımıdır. İnşallah Başkanımıza ve yönetim kuruluna iş adamlarımız ve esnafımız maddi yönden destek verirlerse ben inanıyorum ki Şanlıurfaspor hak ettiği yere gelecektir. Bundan hiç şüphem yoktur.
Ayrıca Şanlıurfaspor yönetim kuruluna da Göztepe karşılaşmasının bilet fiyatlarında yaptığı indirimden dolayı teşekkür ediyoruz. " Dedi.
MEHMET ER