Ceylanlarda hedef Göztepe!

Ligin ilk iki haftasında istenilen sonuçları alamayan sarı yeşilli ekip bu hafta Pazar günü saat 21:00'de oynayacağı Göztepespor maçı hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti.
Teknik sorumlu Engin Korukır nezaretinde yapılan ve 1 buçuk saat süren antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptıktan sonra yarı alanda çift kale maç yaptı.
Antrenmanın son bölümünde gol çalışması yapan forvetlerin haricindeki futbolcular ise uzaktan şut çalışması yaparak idmanı sonlandırdı.
CİCERO SEMEDO VE EDİNHO URFA'DA
Şanlıurfaspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün'le birlikte Portekiz'in başkenti Lizbon'dan uçakla İstanbul'a gelen forvet oyuncuları Şanlıurfaspor antrenmanlarına katılacak.
Gine'li 29 yaşındaki Semedo, İki ayağını da kullanabilen 1,89 boyundaki golcü, bir önceki sezon Kazakistan Süper Lig takımlarından FC Astanada kiralık, geçen sezon ise Portekiz Premier Lig takımlarından Foçoç Ferreira'da oynadı.
Geçen sezon 26 maçta 6 gol attı. Geçmiş yıllarda Dinamo Moskova, Sporting Braga takımlarında da oynayan Semedo, Profesyonel kariyeri boyunca toplam 96 maçta 21 gol kaydetti.
Edinho. 33 yaşındaki futbolcu, son iki sezonu Kayseri Erciyes'te geçirdi. Toplam 37 maçta 24 gol kaydetti.
Geçen sezon Süper Ligden düşen Kayseri Erciyesspor'da 27 maçta 10 gol attı.
Gerçek adı Arnaldo Edi Lopes da Silva olan ve Türkiye'de Edinho olarak bilinen futbolcu daha önce de Sporting Braga, AEK Atina, PAOK, Malaga, Maritimo, Akademica takımlarında da oynadı.
PAOK forması altında Şampiyonlar Ligi maçında oynadı. Akademica'da 2011-2012 sezonunda Portekiz kupasını kaldırdı. Sporting Braga forması ile de UEFA Avrupa Ligi maçı tecrübesi yaşadı.
5 defa Portekiz milli takımında oynayan ve 2 gol atan futbolcu, profesyonel kariyeri boyunca toplam 215 maçta 74 gol attı. Portekiz milli takımı formasıyla Dünya kupası eleme maçı oynadı.
ABDÜLKADİR ÖZGEN'LE YENİDEN ANLAŞILDI
Şanlıurfaspor'da geçen sezonda kadroda bulunan golcü futbolcu ile yeniden anlaşmaya varıldı.
Şanlıurfaspor yönetimi Özgen'le konuşarak fiyatta indirime gitmesi konusunda anlaşmaya varınca Abdulkadir Özgen tekrar bu sezon sarı yeşilli formayı giyecek.
Abdülkadir Özgen geçen yıl forma giydiği 32 maçta 10 kez fileleri havalandırma sevincini yaşamıştı.
MEHMET ER