Anzılha Demir Kur'an Kursu açıldı

Şanlıurfa’da hayırsever M. Bahattin Demir tarafından yaptırılan ve merhum Anzılha Demir’in isminin verildiği Kuran kursu Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, Haliliye Belediye Başkan Vekili Hasan Kaya, Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebek, Eyyubiye Belediyesi meclis üyeleri davetliler ve çok sayıda mahalle muhtarının katıldığı törenle hizmete açıldı.

M. Bahattin Demir tarafından Süleymaniye Mahallesinde yapılan Kuran kursunun açılışı öncesinde Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük tarafından yapmış olduğu dini ve Hayri hizmetleri dolaysıyla takdir belgesi verildi.

İl Müftüsü İhsan Açık’ın açılışta okuduğu dualar ile birlikte Kuran kursu hizmet vermeye başladı.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük açılış töreninde yaptığı konuşmada, “M. Bahattin Demir tarafından yapılan Taziye evi, Kuran kursu bu bölgenin önemli ihtiyaçlarından birisiydi.

HAYIRSEVER İŞADAMIMIZ ÇOK DEĞERLİ BİR İŞ YAPMIŞTIR.

Ben kendisine vali olarak şükranlarımı sunuyorum. Yaptırdığı bu taziye evi ve Kuran kursu bu bölgenin can damarı olmuştur.

İnsanların bir araya geldiği taziyede ve önemli günlerde bir araya toplandıkları bu yer Şanlıurfa’mıza ve mahallemize kazandırdığı için Bahattin beye bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu taziye evi ve Kuran kursu mahallemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Açılış sonrası Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve davetliler ile birlikte Kuran kursunu gezen M. Bahattin Demir kursta okuyan öğrencilere çeşitli hediyeler vermesinin ardından program sona erdi.

MEHMET ER