Ahmet Nas öğrencileriyle iftarda buluştu

İftar ikramından sonra Ahmet Nas Hocanın sohbeti ve değerli Yazar Arif Toprak’ın söyleşisi geceye renk kattı. Toprak etkinliğe katılan öğrencilere günün anısına çeşitli kitaplarından birer adet imzalayarak hediye edip; örnek bir davranışla genç öğrencileri okumaya teşvikte bulundu.

Gecede Ahmet NAS’ın öğrencilerine hitaben “Yüzümüzü Kara Çıkarmayan Öğrencilerimiz” diye hitapta bulunması iftarda bulunanların takdirini kazanıp; salondakileri tebessüm ettirdi. Geçmişte farklı kuruluşlarda okuttuğu, şu an üniversite tahsiline devam eden, ticari hayata atılan veya mezun olan Kamu Kurumlarına girmek için bekleyen bir çok öğrencisi olan Hocamız öğrenci&öğretmen ilişkisinin ders zili bitmediğini rabıta gerektiren bir sorumluluk olduğunu; bu sorumluluğa hassasiyetle sahip çıkmaya devam edeceklerini belirtti.

Nas, dostluğunu esirgemeyip bu etkinliğe katılan Ş.Urfa Fikir Edebiyat Grubu Bşk M.Faruk Habiboğlu’na, Arif Toprak ile arkadaşlarına tüm öğrenci arkadaşlara ve mekanını bu etkinliğe açan  değerli işletmeci Hidayet Yavuz’a sonsuz teşekkürlerini sunarak hayırlı Ramazanlar diledi.

MEHMET ER