Çim saha hizmete açıldı

Karaköprü Belediyesi ilçeye bağlı kırsal mahallelerde yaşayan gençleri sporla buluşturuyor. Karaköprü Belediyesine bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Yığınak Mahallesinde yapımı tamamlanan sentetik çim sahanın açılışı törenle yapıldı.

Açılış törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediyesi Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş ile mahalledeki gençler katıldı.

Açılış töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, “Karaköprü ilçemizde 86 kırsal mahallemiz var. Bizde yönetim olarak tüm arkadaşlarla birlikte kadro olarak şuna karar verdik. Toplu taşımalı eğitimin yapılmış olduğu her kırsal mahallemize bir semt sahasını gençlerimize muhakkak suretle yapacağız demiştik. Söz verdik sözümüzde durduk. Spor kardeşliktir, dostluktur. Bugün Yığınak mahallemizin gençleri ve çocukları Karaköprü merkezden gelen Alt takımımızla maç yapacaklar. Biz sporun dostluk olduğunu, kardeşlik olduğunu ve kaynaşma olduğunu biliyoruz. Gençlerimizin fizikler gelişmeleri için de bu sahalar o yeteneklerin ortaya çıkması açısından hizmet verecektir” dedi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: “KONUŞMA İLE YETİNMEYİZ. İCRAATIMIZI SAHAYA YANSITIRIZ”

Başkan Çiftçi şunları söyledi:  “Bizler Karaköprü Belediyesi olarak, kadro olarak vermiş olduğumuz sözü tutarız. Gerçekten sadece konuşma ile yetinmeyiz. İcraatımızı sahaya yansıtırız. Mahallelere yansıtırız. Damgamızı mahallelere vururuz. Çünkü bu milletimiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Onlar var olduğu sürece, onlar bu topraklarda mutlu olduğu sürece bizlerde kadro olarak onların emrindeyiz. Milletimize hizmet etmek bizim için ibadettir. Ben emeği geçen tüm kadroyu kutluyorum. Sentetik çim sahamız Yığınak mahallesinde ki gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”

Konuşmalarının ardından Başkan Çiftçi, Karaköprü Belediyespor alt yapı takımı ile Yığınak Mahallesi futbol takımı arasında oynanan dostluk maçının başlama vuruşunu yaparak sentetik çim sahayı hizmete açtı.

Bu arada, Karaköprü Belediyespor’un alt yapı takımı ile Yığınak Mahallesi arasında oynanan dostluk maçı 0-0 sonuçlandı.

YENİURFA