Tuğbay'dan kongre öncesi açıklama

Abdullah Tuğbay Yeniurfa Gazetesine yaptığı açıklamalarda şu görüşlere yer verdi:
"Ortada dolaşanlar ben Urfasporluyum diyenler, şu başkan gelsin diyenler, bu başkan gelsin diyenler, Urfaspor'u üzerinden rant elde edenler.
Oradan, buradan cebine 200, 500 TL koyup ta Urfaspor'u üzerinden konuşanlar yeter be size yeterrrr, hep kendi nefsinizi egonuzu düşündünüz ben gazeteciyim dediniz, ben taraftarım dediniz hanginiz kurtarıcı oldunuz, kusura bakmayın hepiniz egonuzu tatmin etme peşindesiniz. Urfaspor'un kötü gününde ortalığı bulandırıyorsunuz.
Bir iki kişi haricinde kimse doğruları konuşmuyor.
Yazıklar olsun size haydi elinizi atın cebinize haydi bakalım hani işadamları, hani esnaf neredesiniz peki sizlere soruyorum bu kulübü Sayın Fethi Şimşek beye yani o dönemde valiye ve bakana teslim edenler Kemal Saraçoğlu'na ve Mehmet Cafer beye ihanet edenler onlar neredeler her şeyi tozpembe gösteren gazeteciler nerede neden doğruları konuşmuyorsunuz. Kusura bakmayın bir çoğunuz menfaat peşindesiniz sizinki hep laf ağzınızı pamuk doldurmuyor iş icraata geldimi kaçıyorsunuz. Ben doğruları konuşuyorum doğrular bazılarının hesabına gelmez." Dedi.
MEHMET ER