Urfalı Şair'den Erdoğan'a sevgi dolu bir şiir

Erdoğan'a çok ayrı bir hayranlığım var. Tek hedefim Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ukumam kendisini çok seviyorum diyor. Dinlediği şiirle duygu dolu anlar yaşadıyor vatandaşa.
Recep Tayyip Erdoğan, Doğudan Batıya Yazılacak Yeniden Bir Destan, Bin Evladım Olsa, Feda Ederim Uğruna, Ey Yüce Vatan. Peygamberler Diyarısın Urfa Binlercesi Evliyadır Bağrında Yatan..
Bastığın Her Karış Toprağa Kurban olurum Recep Tayyip Erdoğan.
Dünyayı Gece Gündüz Demeden Gezdin Karış Karış, Yeni Doğanların Kalplerine Yazıldı Sevgi, Huzur, Barış. Durmak Yok Hak Yola Devam Gelecek Nesiller İçin Yarış... İslam Aleminin Fatihisin Sen Recep Tayyip Erdoğan.
Bir Sözle Sarstı Avrupa'yı Bitirdi. Davosta Yiğit Aslanlar Gibi Kükredi.İsrail.Bakana Rest Çekip Van Mnüt Dedi, Türkiye.nin Gururusun Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfada Besledim Senin Adeletin Mertliğin İçin Üç Güvercin, Saldım Gök Yüzüne Bir Mısıra Biri Filistine Biri Ak Saraya İnsin, Beşikteki Bebekler Bile Biliyor Yüreğinde Ne Nefret Var Nede Kin, Osnanlı İmparatorluğun Torunlarıyız Dedin Tüm Dünya Artık Bilsin. RECEP TAYYİP ERDOĞAN. YENİURFA