Hilvan Kaymakamlığı'ndan iftar programı

75.Yıl İlköğretim bahçesinde gerçekleşen iftar programı "Vatandaşlarımız ile İftar Sofrasında Buluşulmasının" sloganıyla başlatıldı. Her hafta başka bir mahalle ve okul bahçesinde yapılması planlanan iftar programı Ramazan coşkusunu hep birlikte yaşamak ve yaşatmak hedefleniyor.
Hilvan İlçe merkezinde bulunan Yenimahalle semtinde yaklaşık 450-500 Hilvanlı vatandaş, Ramazan coşkusunu Kaymakam Ahmet Özay ve protokol üyeleri ile yaşadı. İlçe Kaymakamı Sayın Ahmet Özay ve bazı protokol üyeleri tarafından yemeklerin dağıtılmasının ardından İlçe Müftüsü Mahmut Akşahin tarafından Ramazanın önemine binaen kısa bir konuşma yapıldı.
Daha sonra tüm protokol üyeleri vatandaşların arasına oturmalarıyla iftar açma sevinçlerini hep birlikte yaşadı. Ramazanın coşkusunu hep birlikte yaşamanın mutluluğu, gelen tüm Hilvanlıların yüzlerindeki tebessümden anlaşılıyordu. İftarların açılmasının ardından Kaymakam Ahmet Özay;"Davetimize icabet eden tüm Hilvanlı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum." dedi.
Konuşmasına devam eden Özay; Ramazan boyunca bu şekilde iftar sofrasında buluşmaya devam edeceğiz. Sizin ile birlikte iftar açmanın sevinci bir başka oluyor diyerek sözlerini sonlandırdı. Daha sonra kaymakamlığın düzenlemiş olduğu iftar yemeğine gelen vatandaşlarımız ise; Böyle toplu bir şekilde iftar etmenin sevincini yaşatan ilçe kaymakamına teşekkür etti.
YENİURFA