15 bin yetim ve öksüz çocuk giydirilecek

Ay Işığım Yardımlaşma Kültür ve Eğitim Derneği, 'Bayramlık, yetimin bayramı olsun' sloganıyla çoğu yetim ve öksüz 15 bin çocuğu yeni kıyafetle buluşturacak. Meteoroloji Caddesi üzerinde fakir ve fukaraya hizmet verecek Ay Işığım Derneği'nin giyim mağazası dualar eşliğinde açılışı gerçekleştirildi.
Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık'ın yaptığı dualar ile açılışı yapılan mağazaya Vali İzzettin Küçük, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakkıbaba, Karaköprü ve Eyyübiye belediye başkanları ayrıca çok sayıda davetli katıldı. Ay Işığım Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Ural tarafından yürüttükleri çalışmalar hakkında Vali İzzettin Küçük ve beraberindekilere bilgi verildi. Yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına verilen bayramlıklar Vali İzzettin Küçük tarafından çocuklara dağıtıldı. Mağazada dağıtılacak kıyafetleri de inceleyen Küçük; yapılan çalışmada emeği geçenlere ve tüm hayırseverlere teşekkür etti.
Ay Işığım Derneği Başkan Yardımcısı Murat Deveci, amaçlarının yetimlerin bütün ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu söyledi. Dernekten bin 250 ailenin her ay yardım aldığını belirten Deveci, ailelerin dernek binasında bulunan marketten de istedikleri gibi alışveriş yaptıklarını ifade etti.
ŞAHBAN KILIÇ