Şeyhanlıoğlu'ndan Ak Partiye tam destek

Karaköprü eski Belediye Başkan Yardımcısı ve Ak Partinin kurucu üyelerinden biri olan Mehmet Mir Şeyhanlıoğlu 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimler öncesi Şanlıurfa'ya gelerek seçim çalışmalarına katıldı.
7 Haziran seçimlerinde Ak Partinin Şanlıurfa'da 12 milletvekilliğinin tamamını alacağını belirten Şeyhanlıoğlu, Yapılacak olan seçimler ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu Mehmet Mir Şeyhanlıoğlu açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Ben şimdiye kadar Ak Partinin her zaman yanında olan birisiyim.
İnşallah 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimlerde halk yine istikrardan yana olacak ve Ak Partiyi zirveye taşıyacaktır.
Hizmetin ve istikrarın sürmesi için 7 Haziran sabahı oyları Ak Adaylara verelim, İnşallah Ak Partimiz Şanlıurfa'da bu seçimlerde 12 milletvekilliğinin tamamını alacaktır.
Ben Mehmet Mir Şeyhanlıoğlu olarak 7 Hazirana kadar ailem, akrabalarım ve aşiretim ile beraber Ak Partinin yanında olacağım, elimden gelen tüm gayretle partime hizmet edeceğim.
Ben zaten Ak Partinin kurucu üyelerinden birisiyim, 2002'den bu yana her zaman destek oldum bundan sonrada destek olmaya devam edeceğim.
Kurucu genel başkanımız ve Ak Partililerle beraber kefenimizi giyip bu yola çıktık.
Halkımızdan ricam 7 Haziran sabahı oy verirken yapılan hizmetleri düşünsünler ve ellerini vicdanlarına koyarak oylarını versinler." Diyerek sözlerini sonlandırdı.
MEHMET ER