Müslim: Yapılan bu iyiliklere karşı nankörlük yapmamak lazım

Kobani Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezi sorumlusu Abdulkadir İkbal ve merkezin yöneticileri ile bir süre sohbet eden Müslim, Merkezin yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.
Ziyaret sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Mustafa Müslim açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük beyefendinin ve diğer kuruluşların bu merkeze sahip çıkması çok güzel, Türkiye kapılarını açmasaydı, Kobanililer çok perişan olacaklardı, Türk yetkililerine ve Türk halkına bu insanlara kapılarını açtıkları için çok teşekkür ediyorum.
Türkiye'den Suriye'ye dönenlere bile yardımlar gidiyor ve devam ediyor. Bu insanların iyiliklerine teşekkür etmek lazım, Nankörlük yapmamak lazım yapılan bu iyiliklere, oraya giden insani yardımları kabul edip orada yaşayan insanlara adaletli bir şekilde dağıtmak lazım, hangi görüşte olursa olsun o hizmeti kabul etmek ve birbirlerine yardımcı olmaları lazım." Diyerek sözlerini sonlandırdı.
Kobani Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezi sorumlusu Abdulkadir İkbal'da, Prof Dr. Mustafa Müslim'in Kobani Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezine yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti.
MEHMET ER