Urfalılar profesyonel spor yapacak

İpekyol'da faaliyete başlana My Fit Club, bay ve bayanlara profesyonmel eğitmenler eşliğinde spor yaptıracak.
Şanlıurfaspor A Takımı fizyoterapisti Kemal Ergin'in işleteceği spor salonu, Şanlıurfa'da bir ilki başaracaklarını söyledi. My Fit Club Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ile spor severleri ağırlamaya başlayan salonda Pilates yapma ayrıcalığını sonuna kadar yaşayacaksınız.
Hem spor hemde düzenli beslenme ile profesyonel kadro tarafından spor yaptırılacak spor salonunda, yaz ayına girmeden fit bir vücuda sahip olunması söz veriliyor.
Bayanlara Step, Aerobik ve Zumba gibi çalışmaların yapıldığı salonda erkeklere ise Fitness çalışmaları yapılacak.
İlk 100 müşterisine özel fırstalar sunmayıda taahhüt eden spor salonu İşletmecisi ve Fizyoterapisti Kemal Ergin, Şanlıurfa'da yıllardır olmayan bir boşluğu doldurmak için bir proje geliştirdiklerini söyledi.
Ergin, "Urfa'da çok ciddi bir boşluğu dolduracağımızı düşünüyorum. Şimdiye kadar profesyonelce spor yapılmamış. Belkide ilk defa Şanlıurfalı hemşerilerimiz, gerçek anlamda tecrübeli hocalar nezaretinde spor yaparak hem fit bir vücuda hemde sağlıklı bir yaşama kavuşacak. Spor salonu anlamında çok iddialıyız. Bay ve Bayan hocalarımızın yanı sıra Fizyotarepist eşliğinde spor yapılacak" dedi.
Şanlıurfa'ya kentin en iyi spor salonlarından birini kazandıran Kemal Ergin, Ankara'da Gençlerbirliği futbol takımında bir süre görev yaptıktan sonra, Şanlıurfaspor kulübünün teklifini geri çevirmedi ve kendi memleketine geldi.
Ankara Başkent Üniversitesi mezunu olan Ergin, Şanlıurfaspor A Takım futbolcularının tedavileri ile ilgileniyor.
YENİURFA