Ahmet Nas 3 aylara özel yeni klip çekti

Yerel TV’lerde ve sosyal medyada yayına giren sanatseverlerin yoğun teveccüh gösterdiği klipte Ahmet NAS’ın fazla görünmemesi ayrıca ilgi çekti.

Klipte görsel olarak daha çok mistik mekanlar, manevi figürler kullanılarak farklı bir ambiyans oluşturuldu.

Bu çalışmayla ilgili gazetemize görüşlerini bildiren NAS, şunları söyledi:

“Klip çektiğimiz bu eser albümdeki diziliş sırasında 14. Parça olarak yer almaktadır, son sıradadır, bizim de bu albüm için son klip çalışmamızdır. Bu eseri yaklaşık 20 yıl evvel rahmetli babamın eve getirdiği bir kasette değerli ilahi sanatçısı Hasan KILIÇATAN’dan dinlemiştim. Beni ve yanımda dinleyen herkesi etkilemişti eserin içeriği. Aradan yıllar geçince Rahmetli Abdurrahman BAYDAĞ Hocamın rahle-i tedrisinde de bu eser repertuarımızdaydı. Arşivlerde değerli Hafız büyüklerimizin kayıtlarını da dinlemek mümkündür bu esere dair. Ben de son albümde dinlediğim büyükleri emsal alarak nacizane şevkle okudum.

Bu eserde önceki kliplerimizden farklı olarak ilk defa enstrüman harici bir ses öğesinden(Nefeslerden) altyapıda faydalandık. Ayrıca değerli arkadaşım B.Ş.B. Konservatuarı TSM Korosu Sanatçısı Murat Yaşar AVŞAR bize vokal olarak eşlik etti sağolsun.

Manevi değeri nazarımızda yüksek üç ayların başlangıcına Regaip Kandiline bilhassa klibin yayınını bu zamana denk getirdik. Bu vesile ile ben de tüm inananların 3 aylarını ve mübarek Regaib Kandillerini can-ı gönülden kutluyorum” dedi.

MEHMET ER