Civelek, Kongreye tüm emeklileri davet etti

RÖPORTAJ: MEHMET ER

 

ÖNCELİKLE KENDİNİZİ TANITIRMISINIZ?

"Ben Ş. Müslüm Civelek, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanıyım, bu görevi üç yıldır yürütmekteyim."
DERNEGİNİZİN ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİZE BİLGİ VERİRMİSİNİZ?
"Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şubesi olarak Şanlıurfa'da bulunan birçok özel hastaneler ile anlaşmalarımız var, derneğimize kayıtlı olan üyeler kartları ile hastanelere gittiklerinde yüzde 50'ye varan indirimlerle sağlık hizmetlerinden indirimli şekilde faydalanıyorlar, bunun yanında Karaali Kaplıcalarında da dernek üyelerimize yüzde 25 oranında bir indirim yapılmaktadır."
ŞUANDA DERNEĞİNİZE KAYITLI KAÇ ÜYENİZ VAR?
"Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanlığı olarak bizim derneğe kayıtlı olan 1500 üyemiz var".
DERNEGİNİZİN TOKİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARI VARMI?
"Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şubesinin Toki ile ilgili var, biz yakın zaman içersinde milletvekillerimizden de görüştük, Şanlıurfa Valimiz Sayın İzzettin Küçük beyefendiden de randevu aldık yakın bir zamanda görüşeceğiz.
Bundan evvel Ankara'ya gittik dernek yöneticilerimizle beraber Toki'den de görüşmeler yaptık, Toki'de bize olumlu bir cevap verdi, ben sizin aracılığınızla üyelerimize de duyurmak isterim, inşallah Toki evlerini de en kısa zamanda halletmeye çalışacağız".
DERNEGİNİZİN YÖNETİM KURULU SEÇİMİ YAKIN BİR ZAMANDA YAPILACAK, SİZ TEKRAR ADAYMISINIZ?
"Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şubesinin olağan genel kurulu 18 Nisan Cumartesi günü Urfa City AVM nikâh ve konferans salonunda yapılacak.
Bu kongrede tekrar ben adayım ama yönetim kurulunda değişiklikler olacak, Gazeteci, Yazar Ömer Seyfettin Bacaksız 2. başkan olarak, Yahya Kendirci yönetim şube sekreteri, Dilek Balan mali sekreter, Ahmet Kartal şube sekreteri olarak yeni yönetime girecekler."
SON OLARAK EMEKLİLERE VE URFALILARA NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?
"Ben Şanlıurfalı hemşerilerime ve emekli kardeşlerime diyorum ki, gelsinler Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği çatısı altında toplansınlar.
Cumartesi günü yapılacak olan kongreye tüm vatandaşları bekliyorum. Yeniurfa Gazetesine de emeklilerin sesine kulak verdiği için teşekkür ediyorum." Dedi.