Engelliler iki koldan galibiyet arıyor

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi takımlarından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi hafta sonu Kayseri Melikgazi Belediyesi konuk edecek, Eyyubiye Belediyesi Ampute futbol Takımıda Pazar günü sahasında Gaziantep Ampute futbol Takımını konuk edecek olan takımın başkanı Serdar Yıldırım Urfa'da oynanacak olan her iki karşılaşmayada taraftarları davet etti.
Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi takımlarından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Melikgazi Belediyesi maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Yıldırım, yaptığı açıklamada, ligde gerçekleştirdikleri tüm karşılaşmaları kazanarak şuanda lider olduklarını belirtti.
Şuana kadar yaptıkları 10 karşılaşmadan başarıyla ayrıldıklarını anlatan Yıldırım, şunları kaydetti:
"Bu hafta sahamızda Kayseri Melikgazi Belediye takımını konuk edeceğiz. Bu maçı da kazanarak play-off'a namaglup gitmek istiyoruz. Karşılaşmaya takımımız çok iyi bir şekilde hazırlandı. Geçen haftaki lig tatilini iyi değerlendirdik, müsabaka öncesi son 2 antrenmanımız kaldı, onuda gerçekleştirerek galibiyet için sahaya çıkacağız."
Yıldırım, takımdaki oyuncuların morallerinin yüksek olduğunu aktararak, tüm spor severleri cumartesi günü GAP Arena Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmaya davet etti.
MEHMET ER