STK'lardan Kobani'ye 2 yardım tırı

Sınır Ötesine Yardım Kampanyası kapsamında toplanan gıda, içme suyu, ilaç, oyuncak ve giyim malzemeleri Suriye'ye ulaştırılmaya devam ediyor.
'185 YARDIM TIRI
SURİYELİ MAZLUMLARA ULAŞTIRILDI'
Bu kapsamda temin edilen 2 tır yardım malzemesinin Suriye'ye gönderilmesi nedeniyle Paşabağı Mahallesi'nde uğurlama töreni düzenlendi. Yardımların Mürşitpınar Sınır Kapısı'ndan geçirilerek ülkelerine dönen Kobani'deki Suriyeli Kürtlere ulaştırılacağı öğrenildi. Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu Başkan Yardımcısı Adil Saraç, uzun süredir sınır ötesindeki mazlumlara yardım ulaştırmak için çalıştıklarını söyledi. Kampanya çerçevesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen 2 tırla birlikte bugüne kadar 185 tır yardımının Suriye'ye ulaştırıldığını aktaran Saraç, kentteki sığınmacılara destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.
ERTEMEL,"İYİLİK HAREKETİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR''
Saraç, bu yardımları gönderen İstanbul Başakşehir Belediyesi'e teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel de İstanbul'dan bir iyilik hareketi başlattıklarını ve bu kapsamda Suriye halkına yardım ulaştırmaya devam ettiklerini ifade etti.
ŞAHBAN KILIÇ