Güvenç: Çalışmalar Pazartesi bitiyor!

Geçtiğimiz haftalarda esnaf ve vatandaşların talebi üzerine bölgede anket çalışması yaptıran Başkan Güvenç, yapılan kamuoyu yoklamasının ardından yüzde 70'lik kesimin Büyükşehir Belediyesinden bölgede asfalt yapılmasını istemesi üzerine çalışmalar başladı.
Divanyolu Caddesinde yol yapım çalışmalarının bulunduğu alanda incelemelerde bulunan Başkan Güvenç, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı. Başkan Güvenç, "Hamd olsun eskisi gibi altı ay değil aşağı yukarı bir aylık sürede burayı tamamladık,
İnşallah Pazartesi günü burası pırıl, pırıl bir şekilde halkımıza teslim edilecek." Diyen Güvenç sözleri şöyle sürdürdü: "Çok şükür geldiğimiz günden itibaren aşağı çarşıyı masaya yatırdık üst yapı çalışmalarını değiştirelim dedik önemli ölçüde değiştirdik ve devam ediyor. Buranın parke taşları dayanmıyordu asfalt yapalım dedik, uzun süre araştırdık yurt dışındaki ve yurt içindeki örneklere baktık en son asfalta karar verdik. Birde ayrıca otobüsler için toplu taşıma için bölünmüş yol yapalım dedik, bu kararı verdikten sonrada çalışmalara başladık, bir başka sorun ile karşılaştık doğal gaz getirilmesi istendi bölgeye, doğalgazı getirdik, fiber kabloları internet için döşedik, 30 yıllık su kanalları çürümüştü onları değiştirdik, biraz zaman aldı bunlar, birde yağış çok oldu, ama hamd olsun eskisi gibi altı ay değil aşağı yukarı bir aylık sürede burayı tamamladık.
İnşallah Pazartesi günü burası pırıl, pırıl bir şekilde halkımıza teslim edilecek.
Özdiker pasajı şuanda kaçak yapı konumunda yani özdiker deki esnafımızda görüşecegiz, inşallah bir yer temin edip orayı temizlemek zorundayız. " dedi.
MEHMET ER