Kıran’dan Hür Belediye İş Sendikasına ziyaret

Ak Partiden milletvekili aday adayı olan Ahmet Kıran, Hür Belediye İş Sendikasına gelerek genel başkan Sinan Sır ve genel başkan yardımcısı Ali Uğraş ile görüşerek fikir alışverişinde bulundular.

Aday adaylığı kapsamında ziyaretlerini sürdüren Ahmet Kıran Yeniurfa gazetesine yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:  “Adaylık sürecinde bütün ilçeleri ve köyleri geziyorum, sorunları yerinde görüp tespit etmeye çalışıyoruz, tespit ettiğimiz sorunları da ilgili makamlara taşımaya çalışıyorum.

Seçildiğim taktirde Urfa’nın tarımsal, istihdam, sorunlarını çözüp 300 bin insanımızın gitmesini önleyeceğiz. 300 bin insan Mart ayından itibaren Çukurova, Ankara, İç Anadolu bölgelerine gitmekte çocukları eksik eğitim alıyor, bu insanlar 7 ay, 7 metrelik bir çadırın içersinde kalıyorlar.

Biz açık hava müzesi ile, tarihi değerleri ile dünyaya tanıtmak için, 80 milyon insanımızın turizm rehberliğini yaparak bu açık hava müzesi olan bu ili çok rahatlıkla insanların ve yatırımların buraya gelmesini sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız.

Seçildiğim takdirde STK temsilcileri ve muhtarlarla iki ayda bir toplantı yapacağız, Urfa’nın sorunlarını birlikte belirleyip meclise taşıyacağız.” Dedi.

Hür Belediye İş Sendikası genel başkanı Sinan Sır’da, Ak Parti Milletvekili aday adayı Ahmet Kıran’ın sendikalarına yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederken seçim çalışmalarında başarılar diledi.

MEHMET ER