Canbeyli “Halka Hizmet İçin Varım “

Şanlıurfa’ya yaptığı yatırımlarla tanınan işadamı Canbeyli, Halka hizmetin yolunun siyasetten geçtiğini ifade etti, Ak partinin, Türkiye’de ve Dünyada ciddi alanda açılımlar yaptığını, açıkça bunların görüldüğünü,  her kesimden, her düşünden insanın çok rahatlıkla Ak partiden siyaset yaptığını, Ak partinin kesinlikle ayrım yapmadığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü “Ak Parti Hükümetleri  Türkiye’de, Ekonomide, Diş ilişkilerde, iç işlerinde çok güzel hizmetler yaptı. Ak partinin başarısını dünya liderleri gıpta ile izliyor.

 Bizde baştan beri Ak parti destek verenler içinden geliyoruz. Şimdiye kadar partimizin başarısı için hep mücadele ettik, akrabalarımın, yakın çevremin ve partili arkadaşlarımızın desteği ile bu kez Milletvekilliğine talip olduk.

Ak partinin güçlü hizmet ekibi içinde bende kendime urfamız adına varım diyorum.

Şimdiye kadar işadamı olarak Urfa’mıza güzel yatırımlar ve hizmetler yaptık.

Halada yapıyoruz.

Hizmet yelpazesini genişleterek bu kez vekil olarak Urfamıza, bölgemize ve partimize hizmet için yola çıktık.  Ak partinin “Durmak yok, hizmetle yola devam “ kervanı içinde bende yer almak istiyorum.

Bildiğiniz gibi, urfamızın ve insanlarımızın hizmete ihtiyacı var. Bende bu anlayışla yolu çıkıyorum. Genel merkezimizi, partililerimize, kendimizi en iyi şekilde bu süreçte anlatacağız.

Takdir hakkı tabiî ki Sayın Başbakanımızın ve Genel Merkezimizindir.” Diye görüşlerini dile getirdi.

İşadamı Selahattin Canbeyli, 2014 Mart yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı Seçiminde, Cumhurbaşkanı Erdoğanın seçimi kazanması için partide bir nefer gibi çalışmıştı. Binlerce oyu Cumhurbaşkanı Erdoğanın seçimi kazanması için kanalize etmişti.    MEHMET CANBEK