Tekvando il birincileri seçildi

Tekvando İl Temsilcisi İsmail Erboğa, 2015 yılı faaliyet programı çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz Gençler ve Yıldızlar kız - erkek Tekvando il seçmeleri müsabakalarına 70 sporcu katıldı. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya verildi. Burada seçilen sporcularımız Türkiye Tekvando şampiyonasında Şanlıurfa'yı temsil edecekler Sporcularımızın özverili çalışmalarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm programlarımızda desteklerini esirgemeyen İl Müdürümüz Sayın Ertuğrul Yıldız'a çok teşekkür ediyorum. Dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, 2014 yılını ana lig, okul sporları, federasyon programlarında başarılar elde ettik. 2015 yılı içinde yoğun çalışıyoruz. İl temsilcilerimiz, antrenörlerimiz çok yoğun çalışıyorlar. Tekvando il seçme müsabakalarını yaptık, seçilen sporcularımızı tebrik ediyorum, inşallah Türkiye Şampiyonasında Şanlıurfa'yı temsilen iyi dereceler elde edeler.
Kendilerine başarılarının devamını diliyorum. Çalışmalarından dolayı Tekvando İl Temsilcimiz İsmail Erboğa'ya, antrenörlerimize, Spor Şube Müdürümüz Murat Önen ve Murat Bağış'a çok teşekkür ediyorum. Dedi YENİURFA