Kayserispor, Ceylandan pastırma yaptı

İkinci devreye flaş transferler ile başlayan sarı yeşilli temsilcimiz, PTT 1. ligde lider durumda bulunan Kayserispor karşısında galibiyet parolası ile çıktı.
Büyükşehir Belediyesi Kadir Has stadyumunda oynanan karşılaşmayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyelerinden Nabi Kırmızı, Aslan Akyürek, Maruf Güneş, Ömer Faruk Bahçivan, Kemal Süt, Nihat Kırmızı ve Şanlıurfa'dan maçı izlemek için giden taraftarlar izledi.
Şanlıurfaspor'da ikinci devre arasında transfer edilen Adiloviç maça ilk 11'de başlarken, oyunun son bölümlerinde forma şansı bulan İbrahim Yılmaz bir diğer yeni transfer oldu.
Şanlıurfaspor karşılaşmaya iyi başlamasına rağmen 18. dakikada Okay Yokuşlu'nun attığı golden sonra oyunun mutlak hakimi ev sahibi Kayserispor oldu.
Dk. 18 ve Dk. 84 dakikalarda Okay Yokuşlu golleri ve 80. Dakikada Turgut Doğan Şahin'in attığı golle Kayserispor sahadan 3-0 galip ayrılarak 34 puanla ligde lider durumda yer aldı. Şanlıurfaspor'da alınan bu galibiyetten sonra 5. sırada ve 27 puanda kaldı.
STAT: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Kerem Ersoy, Ahmet Ayaz
KAYSERİSPOR: Serdar Kulbilge, Cem Can, Simic, Sereno, Alper Uludağ, Murat Akın (Dk. 46 Mehmet Eren Boyraz), İbrahim Dağaşan, Okay Yokuşlu, Turgut Doğan Şahin (Dk. 87 Ömer Bayram), Biseswar (Dk. 72 Anıl Taşdemir), Mert Nobre
ŞANLIURFASPOR: Bora Körk, Göksu Alhas (Dk. 73 Tello), Hakan Arslan, Veli Kızılkaya, Onur Akbay, Kubilay Sönmez (Dk. 60 Abdülkadir Özgen), Kenan Karışık, Gökhan Alsan, Volkan Okumak, Zenke, Adilovic (Dk. 85 İbrahim Yılmaz)
GOLLER: Dk. 18 ve Dk. 84 Okay Yokuşlu, Dk. 80 Turgut Doğan Şahin (Kayserispor)
SARI KARTLAR: Dk. 55 İbrahim Dağaşan (Kayserispor), Dk. 88 İbrahim Yılmaz (Şanlıurfaspor)
MEHMET ER