Ak Partide, Beyazgül kasırgası!

4 Ocak 2015 tarihinde Yusuf Eğilmez'den görevi devralan Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Haziran ayı içersinde yapılacak olan milletvekili genel seçimlerine hiç durmaksızın hazırlandıklarını belirterek, yapılacak olan genel seçimlerde, belediye seçimlerinden daha yüksek bir oy oranı ile çıkacaklarını söyledi.
Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül açıklamalarında şunları kaydetti: "İl Başkanı olarak benim görevim halkıma gerek belediye başkanlarımızın, gerekse milletvekillerimizin hizmet noktasında önlerini açmaktır.
Biz bu koltuklara halkımız tarafından en iyi şekilde görev yapmak için seçildik.
Buradan tüm hemşerilerim bilsin ki, görevde kaldığımız sürece bırakın her saati her saniyeyi bile onlara hizmet için mesaimiz içersine katıp dolu, dolu geçireceğiz.
Gerek Sayın Cumhurbaşkanımızın, gerekse Başbakanımızın Şanlıurfa'ya olan teveccühleri biz seçilmişler için çok büyük bir şanstır, bu teveccühlerden güç alarak bizler her fırsatta Sayın Başbakanımızdan Urfa'nın eksik yönleri ile ilgili her türlü talebimizi rahatlıkla ilete bilmemiz adına diyoruz ki, 7 Haziran genel seçimlerinde elimizin eskisinden daha güçlü olması için genel seçimlerde, 30 Mart belediye seçimlerinden Şanlıurfa olarak aldığımız oyun üzerine çıkmalıyız.
Bunu da halkımızla birlikte başaracağız" diye konuştu.
MEHMET ER