Polat: 17 Aralık’ta asrın yolsuzluğu yapıldı

“4 Bakan aynı anda istifa etti; Bakan çocuklarının bakanların, genel müdürlerin evlerinde para kutuları, para kasaları ve para sayma makineleri bulundu.

Bakan çocukları ve iş adamları cezaevine girdi.

Sayın Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdağan’ın arasındaki ses tapeleri, yine bakanlar ve iş adamları arasındaki ses tapeleri adli tıp kurumu raporlarına göre montaj olmadığı gerçek olduğu ortaya çıktı.

Sayın Tayyip Erdoğan ve bakanları, milletvekilleri özür dileyip istifa etmesi gerekirken yavuz hırsız ev sahibini bastırır gibi, yolsuzlukların üzerine giden, yolsuzlukları ve hırsızlıkları ortaya çıkaran 10 bine yakın polisi, hakimi, savcıyı görevden aldı, yerlerini değiştirdi.

17 ve 25 Aralık’ı hatırlatan yolsuzluk ve hırsızlıkları konuşulmasın diye gündemi değiştirmek için basına operasyon yapıyor, gazetecileri gözaltına alıyor, basını susturuyor, topluma göz dağı veriyor, basın özgürlüğü olmasa halk nasıl doğruları bilecek, özgür basın olmasaydı bu soygunlar ve hırsızlıklar nasıl bilinecekti.

Gazeteciler milletin ve özellikle mazlumların avukatıdır.

Gazeteci, Halkınsesi’dir! Gözüdür! Kulağıdır! AKP iktidarı bu gözü ve kulağı susturmak istiyor. Bunun için operasyon yapıyor. Gazeteci yolsuzluk ve hırsızlık haberlerini yazmayacak peki neyi yazacak.

Aksarayı ve 10 milyara alınan klozetin güzelliğini mi yazsın.” Dedi.

MEHMET CANBEK